Трамп заявив, що Зеленський підтримує перемогу Камали Гарріс на виборах у США

Читать на русском
Зеленський прагне перемоги на майбутніх виборах президента США кандидата від Демократичної партії Камали Гарріс, заявив Трамп.
Reuters

Експрезидент Сполучених Штатів Дональд Трамп вважає, що Володимир Зеленський прагне перемоги кандидата від Демократичної партії Камали Гарріс на майбутніх виборах президента США.

Про це повідомляє агенція Reuters.

Президентські вибори в США: що Трамп та Гарріс обіцяють американцямДо президентських виборів у США менше двох місяців. На інфографіці – що Дональд Трамп та Камала Гарріс обіцяють американцям.

Як зазначається, відповідну заяву кандидат у президенти від Республіканської партії зробив під час мітингу у штаті Пенсильванія.

«Як на мене, Зеленський - найвидатніший державний діяч в історії. Кожного разу після приїзду до цієї країни, він їде зі 60 мільярдами доларів. Він дуже хоче, аби вони перемогли, але я вчиню інакше, я знайду спосіб досягти миру», - наголосив Трамп.

Згідно з його словами, у разі своєї перемоги він подзвонить президентам рф та України та закличе їх укласти мир. При цьому жодних деталей свого «мирного рішення” Трамп не оголосив.

Як відомо, напередодні Трамп натякнув на ймовірну зустріч із Зеленським цього тижня.

Нагадаємо, Зеленський 24 вересня, виступить на засіданні Ради Безпеки ООН щодо війни з рф. Український лідер їде до США з «планом перемоги», який хоче представити президенту США Джо Байдену.

Також Зеленський відреагував на нещодавню стрілянину у гольф-клубі Трампа. Президент заявив, що радий тому факту, що кандидат у президенти США Дональд Трамп не постраждав.

Окрім цього, стало відомо, що Гарріс витрачає на передвиборну кампанію на 5 млн доларів на день більше, ніж Трамп.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: