Армія Iзраїлю ліквідувала командира «Хезболли» на півдні Лівану

Читать на русском
У ЦАХАЛ заявили про ліківідацію ще одного командира Хезболли, Джалала Мустафи Харірі, на півдні Лівану.
Фото: NPR

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) ліквідувала командира «Хезболли» Джалала Мустафу Харірі в районі Кана на півдні Лівану.

Про це повідомила Армія оборони Iзраїлю (ЦАХАЛ).

Кого із керівництва ліванського угруповання «Хезболла» ліквідував ІзраїльІзраїль ліквідував багаторічного лідера Хезболли Хасана Насраллу, його наступників та ще більше десятка командирів. Докладніше – на інфографіці.

Зазначають, що операцію було проведено за вказівкою Північного командування ізраїльської армії. Харірі відповідав за планування та реалізацію численних терористичних атак на Ізраїль з цього регіону.

Разом із ним також були знищені й інші терористи «Хезболли», які здійснювали артилерійські обстріли та запускали протитанкові ракети.

Також у ЦАХАЛ додають, що станом на 16 жовтня, близько 90 снарядів, випущених ліванськими терористами, перетнули територію Ізраїлю.

Нагадаємо, у неділю, 13 жовтня, терористи угруповання «Хезболла» вдарили дронами по військовій базі поблизу ізраїльського міста Біньяміна. Внаслідок атаки загинули 4 військових, ще 7 отримали поранення.

А раніше, 10 жовтня, Армія оборони Ізраїлю завдала ракетного удару по ліванському Бейруту. Повідомлялось про 22 загиблих та 117 поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: