Росіяни сьогодні запустили по Україні 135 дронів

Читать на русском
Сили ППО збили 80 російських дронів із 135. Ще частина безпілотників була придушена РЕБ, частина відлетіла до Білорусі. До 10 дронів перебувають у повітряному просторі України.
Фото: УНІАН

Російські війська вночі 18 жовтня атакували Україну безпілотниками, запущеними з Курська, Орла та Приморсько-Ахтарська. Усього станом на ранок було виявлено 135 цілей.

Про це повідомили в Повітряних силах.

Скільки коштують ракети до систем ППО, які закривають небо УкраїниНа інфографіці – скільки коштують ракети до Patriot, SAMP/T та інших систем протиповітряної оборони України.

Атаку відбиває авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи.

Внаслідок протиповітряного бою збито 80 дронів в Одеській, Сумській, Черкаській, Київській, Житомирській, Кіровоградській, Чернігівській, Полтавській, Хмельницькій, Рівненській, Харківській, Херсонській, Волинській, Вінницькій областях.

Ще 44 російські безпілотники локаційно втрачені, 2 – відлетіли до Білорусі. Крім того, ще до 10 дронів знаходяться у повітряному просторі центральних областей.

Нагадаємо, вночі 16 жовтня російська армія атакувала Україну 136 «шахедами», минулої ночі – 56.

Раніше в Головному управлінні розвідки попереджали, що атаки «шахедів» почастішають, оскільки рф змогла налагодити їх виробництво на своїй території.

У Центрі протидії дезінформації зазначали, що росія хоче вийти мало не на цілодобовий режим атак на Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: