Гарріс проведе передвиборчу кампанію з подружжям Обама – Reuters

Читать на русском
Камала Гарріс проведе заходи передвиборчої кампанії з Бараком і Мішель Обама з метою збiльшити підтримку американцiв у вирішальні дні перед виборами.
Фото: Getty Images

Віцепрезидентка США Камала Гарріс наступного тижня вперше проведе захід у рамках передвиборчої кампанії разом із колишнім президентом Бараком Обамою та його дружиною Мішель.

Про це Reuters повідомив старший представник кампанії.

Президентські вибори в США: що Трамп та Гарріс обіцяють американцямДо президентських виборів у США менше двох місяців. На інфографіці – що Дональд Трамп та Камала Гарріс обіцяють американцям.

Зазначають, що Барак і Мішель Обама залишаються надзвичайно популярними серед прихильників Демократичної партії та можуть стати ключовими фігурами для залучення виборців у штатах, де результати виборів можуть бути вирішеними невеликою кількістю голосів.

За даними опитувань, президентська гонка між Гарріс і її республіканським опонентом Дональдом Трампом залишається дуже напруженою.

Мішель Обама вперше цього виборчого циклу вийде на сцену з Камалою Гарріс 26 жовтня в штаті Мічиган. Її промова на Національному з'їзді Демократичної партії в Чикаго цього року різко критикувала Трампа за використання страху для досягнення влади.

Барак Обама виступить разом із Гарріс наступного четверга в Джорджії. Він активно бере участь у передвиборчій кампанії, зокрема проводив заходи у штатах з напруженою боротьбою, таких як Піттсбург, і планує виступити найближчими днями у Тусоні, Лас-Вегасі, Детройті та Мадісоні.

Нагадаємо, ранiше повiдомлялось, що колишній президент США Барак Обама планує активно підтримувати віцепрезидентку Камалу Гарріс у рамках агітаційної кампанії протягом місяця перед виборами.

А нещодавно стало вiдомо, що віцепрезидентка США Камала Гарріс змінює стратегію своєї кампанії, намагаючись залучити більше чоловіків і республіканців, а також посилюючи критику на адресу Дональда Трампа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: