Трамп випереджає Гарріс на достроковому голосуванні у ключових штатах – опитування

Читать на русском
Дональд Трамп має невелику перевагу над Камалою Гарріс серед виборців, які достроково голосують у ключових штатах.
Фото: AP

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп має невелику перевагу над представницею Демократичної партії Камалою Гарріс серед виборців, які достроково голосують у ключових штатах.

Про це повідомляє The Hill з посиланням на опитування Гарвардського центру американських політичних досліджень.

Президентські вибори в США: що Трамп та Гарріс обіцяють американцямДо президентських виборів у США менше двох місяців. На інфографіці – що Дональд Трамп та Камала Гарріс обіцяють американцям.

Так, 48 відсотків виборців, які голосують достроково, обрали своїм кандидатом Трампа, тоді як 47 відсотків підтримали Гарріс. Ще 5 відсотків респондентів заявили, що обрали інший варіант, або ще не голосували.

Опитування показали, що опоненти у боротьбі за крісло президента мають практично рівну підтримку у Мічигані, Вісконсіні, Аризоні та Пенсільванії. Очікується, що Трамп і Гарріс посилять свою діяльність у цих штатах, щоб залучити якнайбільше виборців.

Загалом 45 відсотків виборців у США повідомили, що проголосують достроково. При цьому 50% американських громадян планують відвідати виборчі дільниці в день виборів.

Нагадаємо, дослідження показало, що реалізація передвиборних обіцянок Дональда Трампа збільшить державний борг США на 7,5 трлн доларів, тоді як обіцянок Камали Гарріс – на 3,5 трлн.

Раніше Гарріс розкритикувала свого опонента за те, що той не оприлюднив актуальну інформацію про стан свого здоров'я.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: