Сили ППО сьогодні збили понад 40 дронів

Читать на русском
Росія запустила по Україні 60 дронів. Більше 40 із них збито у Сумській, Дніпропетровській, Черкаській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Херсонській та Харківській областях.
Фото: РБК-Україна

Росія вночі 22 жовтня атакувала Україну 60 ударними безпілотниками, запущеними з Єйська, Курська та Приморсько-Ахтарська.

Про це повідомляють Повітряні сили.

Удар по складу з «шахедами» під російським Єйськом: фото з супутникаНа знімках видно наслідки атаки українських дронів на склади у Краснодарському краї росії – пошкоджені будівлі, дах.

Атаку відбивали авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи.

На даний момент підтверджено збиття 42 дронів у Сумській, Дніпропетровській, Черкаській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Херсонській та Харківській областях. Крім того, 10 російських безпілотників локаційно втрачені, один – полетів до Білорусі, ще три – назад до рф. У Повітряному просторі України є ще один дрон.

У ЗСУ зазначили, що більшість безпілотників було збито на Сумщині, там є загиблі та постраждалі.

Нагадаємо, минулої ночі російські війська атакували Україну трьома ракетами та 116 дронами. Внаслідок ударів у Києві, Харкові, Кривому Розі постраждали мирні жителі, в інших містах було пошкоджено інфраструктуру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: