Військові розповіли, яка зараз ситуація біля Херсону

Читать на русском
Армія рф на Херсонщині намагається захопити певні рубежі та проводить досить інтенсивні штурмові дії.
скріншот з відео

На Придніпровському напрямку російські війська проводять інтенсивні штурми, намагаються захопити острови, щоб посилити атаки на Херсон.

Про це розповів речник Сил оборони півдня України Владислав Волошин в ефірі телемарафону 22 жовтня.

Війська рф атакували автомобіль швидкої допомоги у Херсоні, є пораненіВорог скинув вибуховий пристрій з БпЛА на бригаду швидкої, що прибула на виклик до хворого у Дніпровському районі.

За його словами, на півдні (Запоріжжя та Херсонщині) ворог завдає ракетних, авіаційних, дронових ударів як по позиціях ЗСУ, так і по прилеглих населених пунктах і проводить штурмові дії.

«Противник намагається захопити певні рубежі та проводить досить інтенсивні штурмові дії невеликими групами піхоти, застосовуючи швидкісні засоби пересування. Такі, як мотоцикли, автомобілі-баггі, квадроцикли», – сказав Волошин.

Зокрема, за його словами, на Придніпровському напрямку (Херсонщина) ворог проводить досить інтенсивні штурмові дії, намагаючись взяти під контроль острівну зону.

Армія рф завдає ударів дронами та авіацією щодня. Також ворог намагається штурмувати з використанням плавзасобів, але ЗСУ їх знищують.

Нагадаємо, 16 жовтня весь Херсон був повністю знеструмлений після чергової атаки росії. А днями партизани провели диверсію на залізниці Херсонської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: