У додатку «Армія+» з'явився сервіс онлайн-навчання для військових

Читать на русском
У додаток Армія+ інтегрували платформу онлайн-навчання, де зібрано верифіковані матеріали з військової справи.
Фото: armyinform.com.ua

У додаток «Армія+» інтегрували платформу онлайн-навчання, де зібрано верифіковані навчальні матеріали з військової справи.

Про це повідомила пресслужба Генерального штабу ЗСУ у Telegram.

У застосунку «Армія+» з'явилася важлива функціяУ застосунку Армія з'явилася можливість оновити свій статус про військову службу, повідомили в Міноборони.

Перша версія платформи включає три курси, які викладають безпосередньо військові:

  • загальна підготовка – курс веде Сергій Липко, аеророзвідник та ведучий Армія ТБ;
  • побут у польових умовах – читає Олена Риж, бойовий медик; – безпілотні системи (Юрій Чорнота, керівник групи масштабування досвіду).

Кожен курс складається з модулів, після проходження яких учасники складають тест для перевірки знань, а наприкінці – онлайн-іспит.

«У подальшому ці курси зможуть доповнити базову підготовку для новобранців і допоможуть відпрацьовувати практичні навички навіть у польових умовах», – зазначила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

Також наголошується, що в майбутньому платформа розшириться за рахунок нових тем, таких як «Зв'язок на полі бою» та «Психологічна підготовка».

Нагадаємо, додаток «Армія+» було офіційно запущено на початку серпня. Раніше у Міноборони розповіли, коли в Україні з'явиться електронний військовий квиток.

Також повідомлялося, що міністерство оборони України має намір запровадити технологію, яка дозволить захистити мобільні телефони військовослужбовців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: