Рекрутинг через «Резерв+»: скільки відгуків на вакансії вже надійшло

Читать на русском
Сервіс рекрутингу до ЗСУ у додатку Резерв+ зібрав понад 2500 заяв менше ніж за один тиждень.
Фото Міноборони

Менше ніж тиждень рекрутингу через застосунок «Резерв+» залишили понад 2 500 заяв ті, хто бажає служити в Силах оборони.

Про це повідомили у Міноборони у четвер, 24 жовтня.

Стало відомо, скільки громадян звернулися до центрів рекрутингу ЗСУВ Україні функціонують 42 центри рекрутингу і до них за весь час звернулися 20 954 громадяни.

«Пройшло менше тижня після запуску рекрутингу через Резерв+, а кількість відгуків на вакансії вже перевищила 2 500. Яскраве підтвердження, що на службу в Силах оборони є великий попит», – зазначила заступник міністра оборони Катерина Черногоренко.

Як зазначили у Міноборони, тепер, якщо військова частина шукає людину на посаду, то можна розмістити вакансію через Lobby X – і вона з'явиться у «Резерві+».

За словами Черногоренко, «Резерв+» стає екосистемою сервісів не лише для військовозобов'язаних, а й для військових частин, «адже тут можна знайти свою бригаду, і закрити гарячу вакансію у своїй команді».

Нагадаємо, з 18 жовтня у застосунку «Резерв+» став доступним сервіс рекрутингу. З його допомогою можна знайти роботу в армії серед різних варіантів.

У Міноборони розкрили, яка область є лідером за кількістю звернень з метою рекрутингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: