У Києві ворожий дрон влучив у житловий будинок (оновлено)

Читать на русском
Ввечері 25 жовтня російські війська вдарили дроном по житловому будинку в Києві. У будівлі горять верхні поверхи. Про постраждалих поки невідомо.
Фото: соцмережі

Ввечері 25 жовтня росія атакувала Україну шахедами. У Києві пролунали вибухи. Ворожий безпілотник влучив у житловий будинок, там почалась пожежа.

Про це повідомляє мер Києва Віталій Кличко.

Повітряну тривогу в столиці та регіоні оголосили близько 22 години через загрозу атаки БпЛА. Згодом у Києві прогриміли вибухи.

За даними мера, у столиці ворожий дрон влучив у житловий будинок, там горять верхні поверхи. Пошкоджені квартири на 17, 18, 19 поверхах.

Начальник КМВА Сергій Попко уточнив, що в багатоквартирному будинку в Соломʼянському районі проводиться евакуація мешканців. Інформація щодо постраждалих уточнюється. На місці працюють екстрені служби.

Також повідомляють про падіння уламків БпЛА на відкритій місцевості в Шевченківському районі.

У соцмережах публікують світлини перших наслідків ворожого удару по Києву.

У МВС та Нацполіції уточнили, що внаслідок ворожої атаки частково пошкоджено квартири на 17, 18 та 19 поверхах 25-поверхового житлового будинку. Також почалась пожежа на 16 та 17 поверхах.

На разі триває локалізація пожежі. Крім того, уламками пошкоджено автівки. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Нагадаємо, окупаційна армія росії протягом п'ятниці, 25 жовтня, завдала 26 ударів по Нікопольському району Дніпропетровщини. Внаслідок ворожих атак пошкоджено інфраструктуру.

А вчора війська росії завдали цілеспрямованого удару по відділенню «Нової пошти» в Краматорському районі. Внаслідок атаки загинули двоє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: