Росія запустила по Україні понад 60 дронів: скільки збила ППО

Читать на русском
Над Україною збили 36 із 63 ворожих дронів, які росія запустила вночі. Частина дронів загубилася.
Фото EPA/UPG

Сьогодні вночі росія атакувала Україну 63 дронами з різних напрямків. Сили ППО знищили 36 ворожих «шахедів» у дванадцяти областях, ще 16 дронів загублено.

Про це повідомили у п'ятницю у Повітряних силах ЗСУ.

За даними Повітряних сил, в ніч на 25 жовтня армія рф атакувала 63-ма ударними БПЛА типу Shahed і безпілотниками з напрямків Орел, Курськ, Приморсько-Ахтарськ - рф.

Атаку відбивали зенітні ракетні війська, авіація, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України.

Станом на 10 ранку підтверджено збиття 36 ворожих БПЛА в Одеській, Київській, Миколаївській, Дніпропетровській, Вінницькій, Кіровоградській, Житомирській, Хмельницькій, Черкаській, Львівській, Рівненській та Полтавській областях.

Більшість ворожих БПЛА збито в Одеській та Київській областях. Крім того, 16 російських безпілотників локаційно втрачено.

Інформація ще оновлюється.

Нагадаємо, ППО Києва вночі збила до півтора десятка дронів, в одному районі впали уламки. 21 жовтня внаслідок падіння уламків дронів у Солом'янському районі Києва сталася пожежа в будинку, одна людина постраждала.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: