Вибори у США: рейтинги Гарріс і Трампа зрівнялися у ключових штатах

Читать на русском
Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп та представниця Демпартії Камала Гарріс зрівнялися за рівнем підтримки у ключових штатах.
Фото: AFP

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп та представниця Демпартії Камала Гарріс зрівнялися за рівнем підтримки у ключових штатах.

Про це йдеться у дослідженні, підготовленому Bloomberg та Morning Consult.

Президентські вибори в США: що Трамп та Гарріс обіцяють американцямДо президентських виборів у США менше двох місяців. На інфографіці – що Дональд Трамп та Камала Гарріс обіцяють американцям.

У семи важливих штатах – Арізона, Джорджія, Мічиган, Невада, Північна Кароліна, Пенсільванія та Вісконсін – підтримка кандидатів зараз становить по 49% у кожного, а похибка залишається на рівні одного відсотка.

Трамп лідирує за довірою в економічних питаннях, водночас Гарріс випереджає суперника з низки особистих якостей. Так, більшість виборців вважають її психічно здоровою та чесною, тоді як Трампа частіше характеризують як досвідченого та сильного лідера, проте потенційно небезпечного.

Також зазначається, що Гарріс вдалося значно зміцнити позиції демократів серед молодих афроамериканців та людей, які нечасто голосують на виборах.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що через зростання рейтингів Трампа Гарріс змінює стратегію своєї кампанії, намагаючись залучити більше чоловіків та республіканців, а також посилюючи критику на адресу суперника.

Згідно з дослідженням, реалізація передвиборних обіцянок Дональда Трампа збільшить державний борг США на 7,5 трлн доларів, тоді як обіцянок Камали Гарріс – на 3,5 трлн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: