Окупанти знову вдарили по Харкову авіабомбами, є постраждалі

Читать на русском
У ніч на 28 жовтня російська армія знову атакувала Харків авіабомбами. Є влучання у Холодногірському районі. Відомо про 4 постраждалих.
Фото: getty images

У ніч на 28 жовтня росіяни знову вдарили КАБами по Харкову. Є влучання в Холодногірському районі. Уже відомо про чотирьох постраждалих.

Про це повідомляють мер Харкова Iгор Терехов та очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Повітряну тривогу у Харкові та області через загрозу ударів авіабомбами оголосили близько 2 години ночі. Згодом у місті пролунали вибухи.

«За попередньою інформацією в Холодногірському районі маємо потрапляння по 9-ти поверховому житловому будинку. Там пожежа та часткове руйнування», – зазначив мер Харкова.

У Харківській ОВА уточнили, що влучання було поряд із житловим будинком. Там пошкоджено стіни верхніх поверхів та скління вікон. Поряд з багатоквартирним будинком виникла пожежа.

Також повідомляється про чотирьох постраждалих внаслiдок росiйського удару.

Нагадаємо, у неділю ввечері, 27 жовтня, у Харкові пролунали вибухи. Російська армія атакувала три райони міста КАБами. Згодом стало вiдомо про 6 постраждалих внаслiдок удару. Прильоти зафіксували у Шевченківському та Салтівському районах.

Того ж дня на Миколаївщині російські окупаційні війська дроном вбили цивільного, а згодом атакували поліцейських, які прибули на виклик.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: