Атака на Харків: росіяни влучили у будівлю Держпрому, є постраждалі

Читать на русском
Сьогодні ввечері, 28 жовтня, один з під'їздів Держпрому був пошкоджений ударом російської авіабомби.
Суспільне

Російські окупаційні війська сьогодні ввечері, 28 жовтня, атакували центр Харкова керованими авіаційними бомбами. Пошкоджена будівля Держпрому. Внаслідок атаки відомо про 8 постраждалих.

Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Керівник області повідомив, що внаслідок обстрілу центральної частини міста пошкоджена будівля медичного закладу та адміністративні установи.

«На цю хвилину відомо про шість постраждалих. Огляд місця влучання триває. Інформація оновлюється», - зазначив він.

Пізніше голова Харківської ОВА розповів, що пряме влучання було зафіксовано у адміністративну будівлю - зруйновано кілька поверхів.

«Загалом маємо сотні пошкоджених вікон в адмінбудівлях, обласній лікарні та житлових будинках. Відомо про 6 постраждалих — вони у легкому та середньому станах. Важких немає», - повідомив Синєгубов.

Згодом керівник ОПУ Андрій Єрмак написав у соцмережах, що росіяни влучили у будівлю Держпрому.

«Будівля Держпрому в Харкові під охороною ЮНЕСКО і є пам‘яткою архітектури. Росіяни вдарили по ній авіабомбами», - повідомив він.

Загалом, за останніми даними, внаслідок ворожого обстрілу Харкова постраждали 8 людей, серед яких є поліцейський, який був на чергуванні.

Як відомо, ввечері 28 жовтня російська окупаційна армія атакувала Харків. Удару було завдано керованими авіабомбами. Під ударом була центральна частина Харкова. На місці прильоту зафіксовано пожежу та задимлення.

Нагадаємо, що росіяни били по Харкову і в ніч на 28 жовтня – є влучання в Холодногірському районі. В результаті постраждали 7 людей, зокрема 16-річна дівчина.

А 27 жовтня росіяни вдарили керованими авіабомбами по трьох районах Харкова, є постраждалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: