Ракетний обстріл Одеси: з'явилися фото та відео наслідків

Увечері 1 травня росіяни обстріляли Одесу балістикою. Постраждала цивільна інфраструктура.

Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

«Внаслідок російської ракетної атаки по Одесі пошкоджена цивільна інфраструктура, зокрема складські приміщення пошти. Триває ліквідація пожежі. У навколишніх будинках є вибиті вікна», – йдеться у повідомленні.

Також він зазначив, що постраждало 14 людей. Одного чоловіка госпіталізовано у стані середньої ступеню важкості в лікарню. Всім іншим допомога надана на місці.

«Наші структури проводять обстеження житлових будинків, що знаходяться поруч на наявність вибитих вікон і дверей», – додав мер Одеси Геннадій Труханов.

Також у своєму Telegram-каналі він опублікував відео з наслідками чергової балістичної атаки по місту.

Як заявив співзасновник «Нової пошти» Володимир Поперешнюк, депо і відділення якої постраждали внаслідок удару, усі 18 співробітників встигли сховатися в укриття, тому ніхто з них не постраждав під час вибуху.

Він зазначив, що пожежа, яка спалахнула після влучання, знищила близько 900 посилок, що знаходилися на складі відділення. Поперешнюк підкреслив, що людям буде компенсована заявлена вартість відправлень.

Також атаку на Одесу прокоментувала посол США в Україні Бріджит Брінк. Вона наголосила, черговий обстріл Одеси балістичними ракетами підкреслює важливість посилення ППО України для захисту від атак росії.

Нагадаємо, увечері 1 травня війська рф завдали по Одесі удару балістичними ракетами, на місці влучання спалахнула пожежа.

Після цього стало відомо, що ворог поцілив ракетою у депо та відділення «Нової пошти».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО