Нічна атака на Керч: росіяни заявили про пошкоджені пороми

У ніч проти четверга, 30 травня, у тимчасово окупованій Керчі пролунало понад 10 вибухів. Російські загарбники заявляють про пошкодження двох поромів.

Про це йдеться у повідомленні так званого радника голови Криму Олега Крючкова.

«Під час відбиття ворожої атаки по об'єктах транспортної інфраструктури м. Керч від уламків збитих ракет постраждали два пороми - автомобільний і залізничний – пошкоджено скління надбудов. Жертв серед моряків і цивільних немає», – повідомив він.

Зауважимо, у коментарях місцеві жителі наголошують на потужності вибухів.

Нагадаємо, вночі 30 травня у Керчі пролунали вибухи. Також був перекритий міст через Керченську протоку, але невдовзі окупанти відновили його роботу.

Як відомо, 13 травня в результаті ракетної атаки було вражено секретну базу ППО росіян на горі Ай-Петрі у тимчасово окупованому Криму.

А вночі 14 травня українські військові атакували аеродром «Бельбек» окупантів. В результаті були уражені елементи російської ракетної батареї С-400 «Тріумф», включаючи радар 92N6 та пускові установки, знищено щонайменше два літаки МіГ-31.

На початку травня у Повітряних силах ЗСУ заявили, що українські фахівці вже знають, куди бити, щоб знищити Кримський міст, але «для удару по об'єкту необхідно дочекатися вдалого моменту».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО