Енергетики повідомили, у яких областях будуть відключення світла 3 червня

У понеділок, 3 червня, графіки відключень електроенергії діятимуть впродовж всієї доби у Києві та Київській області, а також Одеській та Донецькій областях.

Про це пресслужба ДТЕК повідомляє у Telegram.

«Виділених Укренерго лімітів вистачить на покриття потреб: 80% столиці, 68% Київщини, 74% Одещини, 84% Донеччини», - зазначили в ДТЕК.

При цьому, Дніпропетровська область попередньо має пройти добу без обмежень електрики.

Як зазначають у повідомленні НЕК «Укренерго», відключення можуть застосовувати щодо промислових та побутових споживачів з 00:00 до 24:00.

У зазначені години встановлено ліміти споживання, у разі перевищення яких будуть застосовувати відключення світла.

Нагадаємо, у неділю, 2 червня, через важку ситуацію в енергосистемі України ввели екстренні відключення світла. Відключення не запроваджували лише на Волині, Закарпатті та Львівщині.

До слова, в ніч на 1 червня росія випустила по Україні 53 ракети та 47 дронів. Під ударами були енергооб'єкти. Зокрема, ворожі війська влучили по об’єктах критичної інфраструктури у Львівській області та по енергетичному об’єкту на Прикарпатті. Внаслідок обстрілу є руйнування та постраждалі

У ніч проти 2 травня окупанти знову атакували Україну ракетами та дронами-камікадзе. Силами та засобами ППО було збито 24 ударні безпілотники.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО