Графіки відключення світла 1 червня через нічну атаку можуть змінитися – Міненерго

Читать на русском
У суботу, 1 червня, в усіх регіонах України прогнозуються застосування графіків обмежень споживачів електроенергії з 18.00 до 23.00. Однак через атаку вони можуть змінитися.
Укрінформ

У суботу, 1 червня, в усіх регіонах України прогнозуються застосування графіків обмежень споживачів електроенергії з 18:00 до 23:00. Однак через атаку вони можуть змінитися.

Про це повідомляє Міністерство енергетики у Facebook.

Рф вночі випустила по Україні понад 50 ракет і 47 дронів: скільки збила ППОЗСУ збили 35 російських ракет і 46 безпілотників під час масованої ракетної атаки в ніч проти 1 червня.

Вночі війська РФ атакували енергооб’єкти у Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській, Івано-Франківській областях. Цей масований ракетно-дроновий удар по енергетичних об’єктах став уже шостим, який ворог завдає з 22 березня. Наслідки наразі уточнюють, енергетики працюють над їх ліквідацією.

Минулої доби, 31 травня, потреби споживачів покривалися власною генерацією, комерційним імпортом та аварійною допомогою у вечірні години з енергосистем Румунії, Польщі та Словаччини. Також у певні години Україна для балансування енергосистеми передавала надлишки електроенергії до енергосистеми Польщі.

Раніше повідомляли, що у суботу, 1 червня, з 18:00 до 23:00 в усіх регіонах прогнозуються застосування графіків обмежень побутових та промислових споживачів.

Також нагадаємо, що російські війська влучили вночі 1 червня по об’єктах критичної інфраструктури у Львівській області та по енергетичному об’єкту на Прикарпатті. Внаслідок обстрілу є руйнування та постраждалі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: