У Генштабі повідомили, де найвища активність російських військ

Російські окупанти продовжують спроби просунутися на Харківському напрямку. Але найнапруженіша ситуація залишається на Покровському.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у суботу, 15 червня.

Так, на Харківському напрямку з початку доби росіяни тричі намагалися потіснити ЗСУ з позицій. За уточненими даними, за 14 червня на цьому напрямку ворог втратив понад 112 осіб убитими та пораненими. Також знищено бойову броньовану машину, десять автомобілів, три одиниці спеціальної техніки та три склади з боєприпасами. Пошкоджено танк, дві артсистеми, п'ять автомобілів та спецтехніку.

Покровський напрямок – найбільш гарячий. Наразі там тривають три бойові зіткнення в районах Новоолександрівки, Євгенівки та Новоселівки Першої. Стільки ж атак уже відбито.

На Куп'янському напрямку тривають п'ять бойових зіткнень. У районах населених пунктів Петропавлівка, Андріївка, Греківка та Невське окупанти намагаються вибити наші підрозділи з позицій. Ситуація контролюється.

Нагадаємо, ЗСУ за добу ліквідували 1090 окупантів. Загальні втрати армії рф з початку вторгнення досягли вже близько 525 150 осіб. За даними аналітиків, наступ росіян на Харківщині втратив свої оберти.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО