Обстріли Донецької області: в ОВА назвали кількість постраждалих за добу

Минулої доби росіяни поранили 12 жителів Донецької області – у Селидовому, Кураховому, Торецьку, Північному та Залізному.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«За 23 червня росіяни поранили 12 жителів Донеччини: 6 у Селидовому, 3 у Кураховому, 1 у Торецьку, Північному і Залізному», – написав він.

«У Сергіївці Гродівської громади зруйновано 2 будинки. У Селидовому поранено 6 людей, у тому числі 2 дитини, пошкоджено 30 будинків. Курахове 5 разів зазнало обстрілів з різних видів зброї — пошкоджено щонайменше 3 будинки і промзона», – написав Філашкін.

У Лиманській громаді пошкоджено 4 будинки у Діброві. Обстріляна промзона у Миколаївці. У Костянтинівській громаді пошкоджені 7 приватних будинків: 5 у Марковому, по 1 у Предтечиному і Костянтинівці.

У Часовоярській громаді пошкоджені 16 приватних будинків і промислова будівля. У Торецькій громаді поранено 3 людини, пошкоджено 5 будинків. У Сіверську зруйновано приватний будинок і багатоповерхівку.

Нагадаємо, сьогодні вранці росіяни завдали ракетного удару по Одесі. Під удар потрапила громадянська інфраструктура, на об'єкті виникла пожежа. За останніми даними, троє людей поранено.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО