У Києві кількість постраждалих перевищила 90, загиблих вже 20

У Києві за день кількість постраждалих від масованих атак росії різко зросла і зараз становить 96. Рятувальники повідомляють, що жертв вже 20.

Нові дані оприлюднив мер столиці Віталій Кличко та пресслужба ДСНС.

«Кількість постраждалих у Києві внаслідок сьогоднішньої атаки ворога продовжує збільшуватися. Наразі постраждали 96 людей, серед них - троє дітей. 52 поранених госпіталізували. Іншим - надали допомогу на місці», – написав він.

У лікарні «Охматдит» підтверджено загибель двох дорослих. Одна з них – молодий лікар медзакладу. У самій лікарні зараз 16 постраждалих. Сім з них – діти. 15 поранених госпіталізували.

За словами Кличка, двоє постраждалих з інших районів померли у лікарні.

Також, попередньо, 7 людей загинули у Дніпровському районі внаслідок падіння уламків на медичний центр. Там також є постраждалі. Пошкоджено будівлю медустанови, повідомив мер.

«Попередньо 7 загиблих та у бізнес-центрі в Солом'янському районі. Скрізь працюють екстрені служби. Інформація уточнюється та оновлюється», – додав Кличко.

За даними ДСНС, у Києві станом на 15:30 загинуло 20 людей, ще 61 - постраждали.

А всього в Україні, за останніми даними, внаслідок ворожої атаки загинула 31 людина, ще 125 постраждали.

У пресслужбі Нацполіції показали кількість постраждалих в областях.

Нагадаємо, росіяни сьогодні вранці атакували Київ, Дніпро та Кривий Ріг.

У Києві росіяни вдарили по дитячій лікарні Охматдит ракетою Х-101. Це було пряме влучання, а не падіння уламків через роботу ППО. Україна скликає Радбез ООН, заявив президент Володимир Зеленський.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО