У Києві, Білій Церкві та на Полтавщині пролунали вибухи, повідомляють про роботу ППО

Ввечері, 30 липня, у Києві та низці областей України було оголошено повітряну тривогу через загрозу балістики. Зокрема, в столиці, Білій Церкві та Полтавській області було чутно вибухи.

Про це повідомляють міський голова Києва Віталій Кличко, пресслужба Київської ОВА та місцеві Telegram-канали.

Перед вибухами у Повітряних силах ЗСУ попереджали про загрозу балістики з півночі.

Також російські війська увечері 30 липня запустили ударні безпілотники на територію України з кількох напрямків. У Києві після того було чутно вибух.

Станом на 22:56 повітряна тривога була оголошена у Києві. О 23:01 вибухи чули у столиці та в районі Білої Церкви (Київська область).

Вже о 23:11 мер Києва Віталій Кличко повідомив, що у Київській області працює ППО. Він закликав людей не покидати укриттів.

Водночас, у ПС ЗСУ повідомили про швидкісну ціль у Полтавській області. Місцеві Telegram-канали писали, що у Полтавському районі було чутно звуки вибухів.

Нагадаємо, що окупаційна армія росії у понеділок, 29 липня, накрила вогнем Торецьк та Гродівку на Донеччині. Серед цивільних є загиблі та поранені.

Також російські окупаційні війська скинули із дрона боєприпас на село Ромашкове Білозерської громади Херсонської області. Внаслідок атаки поранення дістали двоє чоловіків.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО