В рф заявили про атаку дронів на Орловську область

У ніч на 3 серпня невідомі безпілотники атакували Орловську область рф. В регіоні прогриміло кілька потужних вибухів, пишуть про влучання у багатоповерхівку.

Про це повідомляють моніторингові телеграм-канали та губернатор області Андрій Кличков.

За попередньою інформацією, невідомий дрон атакував багатоповерхівку у селі Жиліна Оровської області. Як стало відомо Mash, безпілотник влучив у квартиру на 13 поверсі. Почалася пожежа.

Інформація щодо можливих постраждалих уточнюється. На місці працюють оперслужби. Росіяни вкотре звинувачують в атаці Україну.

Публікують також момент влучання дрона по будинку та наслідки атаки.

Губернатор Орловської області Андрій Кличков заявив, що близько 12 години ночі регіон зазнав масованої атаки безпілотників. За його словами, два безпілотники вдалося ліквідувати силам ППО, а ще два влучили у багатоповерхівку. Додають, що постраждалих немає.

Нагадаємо, вночі 2 серпня два безпілотники влучили в електропідстанцію «Кубанська» в Тихорецьку, Краснодарського краю рф. Унаслідок атаки виникла пожежа, пошкоджено повітряні вимикачі.

А у ніч на 29 липня в одному з районів Орловської області рф прогриміли вибухи. Внаслідок атаки безпілотників пошкоджено місцеву електростанцію.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО