В тимчасово окупованих Луганську та Макіївці пролунали вибухи

Ввечері неділі, 4 серпня, у тимчасово окупованих Луганську та Макіївці пролунали вибухи. Ймовірно, прилетіло по базах російських загарбників.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Зокрема, у тимчасово окупованому Луганську мешканці чули щонайменше шість вибухів.

«Луганськ зазнав обстрілів з боку ЗСУ, працюють оперативні служби», – пишуть російські пабліки.

Голова Луганської ОВА Артем Лисогор підтвердив вибухи у місті та зазначив, що пожежа спалахнула на машинобудівному заводі-100.

«Сьогодні по обіді, як повідомляють окупаційні ЗМІ, в цьому місті пролунало 12 вибухів. Пишуть про незрозумілу окупантам «комбіновану бавовну». Розквітнути їй дозволила російська система ППО, яка збиває все тільки для телевізійних сюжетів та телеграм-каналів», – пише Лисогор.

Він зауважив, що зазвичай на цьому заводі загарбники ремонтують та зберігають військову техніку.

Крім цього журналіст Денис Казанський написав, що в Макіївці на Донеччині також зафіксували проліт по базі окупантів на одному з промислових підприємств міста.

Нагадаємо, 4 серпня радник мера Маріуполя Петро Андрющенко заявив, що в Маріуполі сталася масштабна пожежа в районі нової військової бази російських окупантів.

3 серпня стало відомо, що Сили оборони уразили в порту Севастополя підводний човен чорноморського флоту росії «Ростов-на-Дону». Також влучили в комплекс С-400 та ЗРК «Тріумф».

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО