Окупанти вдарили по Херсону та області, є загибла і поранені

Російські окупанти у неділю, 11 серпня, атакували Херсон, Антонівку та селище Киндійка в області. Внаслідок обстрілу та атаки російського БПЛА постраждали троє цивільних та загинула жінка у Херсоні.

Про це пресслужба Херсонської ОВА повідомляє у Telegram.

Зазначається, що через обстріл у Херсоні загинула 93-річна жінка.

«На жаль, знов маємо трагічну звістку. Через обстріл у Херсоні загинула 93-річна жінка. Вона отримала травми, несумісні з життям», - заявили в адміністрації області.

Також перед цим ворог атакував з БпЛА цивільних у селищі Кіндійка.

«Годину тому ворог атакував з БпЛА цивільних у селищі Кіндійка. Травми отримали двоє людей, які знаходились на вулиці. Це - чоловік, 49 років та 55-річна жінка», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в ОВА, в обох - контузії, вибухові та черепно-мозкові травми. Потерпілий дістав поранення плеча, у жінки - уламкове поранення ноги. Постраждалих доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

Також в Антонівці під російський обстріл потрапила 72-річна місцева жителька. Вона дістала мінно-вибухову травму, її шпиталізували.

Нагадаємо, внаслідок нічної атаки російських військ на Київщину загинули двоє людей, ще троє отримали важкі травми.

А вчора на Херсонщині у селищі Кіндійка під удар російського безпілотника потрапив автомобіль з родиною, серед постраждалих є дитина.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО