Окупанти вдарили дронами по Херсонщині, є жертва і поранені

У вівторок, 20 серпня, російські окупаційні війська вдарили з безпілотника по Антонівці та Зміївці Херсонської області. Внаслідок чого загинув цивільний, ще четверо постраждали.

Про це повідомляють голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін та пресслужба Херсонської обласної прокуратури у Telegram.

Зазначається, що російські військові атакували з безпілотника село Зміївка, внаслідок чого смертельні поранення дістав місцевий житель.

«Лише за сьогодні – дев’ятеро постраждалих, троє серед них – діти. Ситуація у прибережних зонах – найкритичніша», – зазначив голова області.

Окрім цього, окупанти вдарили з безпілотника по селищу Антонівка. Ворожа атака відбулася близько 17:40 вівторка. Росіяни скинули з безпілотника вибухівку, влучивши неподалік від магазину.

Унаслідок вибуху постраждали четверо місцевих жителів, троє з них доправлені до лікарні. Одному з потерпілих надали допомогу на місці.

Нагадаємо, що внаслідок атаки на дитяче кафе у Запорізькій області загинула одна дитина. При цьому відомо про збільшення кількості постраждалих.

Також повідомлялося, що ворог вдарив по багатоповерхівках та магазину на Донеччині, є загиблий та поранений.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО