Війська рф вдарили дронами по Бериславу, загинув цивільний

Російські окупаційні війська обстріляли місто Берислав Херсонської області сьогодні вранці, 31 серпня. Внаслідок атаки загинув місцевий миешканець.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

«Сьогодні вранці внаслідок скидання вибухівки з дрона загинув житель Берислава. На жаль, 60-річний чоловік дістав поранення, несумісні з життям», – написав керівник області.

При цьому, повідомляється про одного пораненого внаслідок обстрілу: до лікарні звернувся 40-річний мешканець Берислава, який зазнав мінно-вибухової травми та контузії. Його стан зараз стабільний.

Згідно з даними ОВА, перед цим внаслідок російської агресії в області були поранені троє цивільних.

Нагадаємо, що російські окупанти у суботу, 31 серпня, завдали удару по цивільній інфраструктурі у Харківській області, кількість постраждалих становить вісім мешканців. Згодом стало відомо про двох загиблих цивільних.

Як відомо, країна-агресор вкотре атакувала житлові будинки на Донеччині. Внаслідок російського обстрілу Часового Яру в суботу, 31 серпня, загинули щонайменше п'ятеро цивільних.

30 серпня росіяни вдарили по Харкову авіабомбами, одна з них впала на багатоповерхівку в Індустріальному районі. Крім того, прильоти були зафіксовані ще на чотирьох локаціях. Станом на ранок 31 серпня стало відомо, що кількість постраждалих у Харкові становить 97 людей. У місті оголосили траур за загиблими внаслідок масштабного удару.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО