Гарріс погодилась на умови Трампа щодо дебатів – Reuters

Команда кандидатки в президенти США від Демократичної партії Камали Гарріс прийняла правила дебатів з республіканцем Дональдом Трампом, які відбудуться наступного тижня.

Про це пише Reuters.

За даними джерела, йдеться у тому числі і про вимикання мікрофонів, коли не черга кандидата виступати.

Дебати стануть першими між Трампом і Гарріс, яка стала кандидаткою від демократів після виходу з президентської гонки президента Джо Байдена.

Джерело повідомило, що кампанія Гарріс все ще сподівається на моменти, коли ABC News, де проходитимуть дебати 10 вересня, будуть змушені увімкнути мікрофони та дозволити кандидатам відповісти.

Минулих вихідних Гарріс закликала Трампа до дебатів із нею, коли їхні мікрофони були б ввімкнені протягом усього заходу.

Зазначають, що так звані «гарячі мікрофони» можуть допомогти або зашкодити політичним кандидатам, уловлюючи коментарі, які іноді не були призначені для громадськості. Вимкнені мікрофони також не дають сперечальникам перебивати свого опонента.

Додають, що кандидат у віцепрезиденти від Демократичної партії Тім Волц і кандидат у віцепрезиденти від Республіканської партії Джей Ді Венс також погодилися провести дебати 1 жовтня на CBS News.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що кандидатка в президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс проведе два раунди дебатів зі своїм опонентом Дональдом Трампом.

Також відомо, що Камала Гарріс випереджає свого опонента від республіканців Дональда Трампа у п'яти із семи ключових штатів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО