Стали відомі правила перших дебатів між Трампом та Гарріс

Телеканал ABC News опублікував правила, які регулюватимуть президентські дебати між віце-президенткою Камалою Гарріс та колишнім президентом США Дональдом Трампом.

Правила оприлюднила пресслужба каналу.

Перші особисті дебати між Трампом та Гарріс відбудуться 10 вересня. Вони триватимуть 90 хвилин з двома рекламними паузами.

Дебати пройдуть у Філадельфії у Національному конституційному центрі та не передбачають присутності глядачів.

За даними ABC News, встановлено такі правила:

  • Мікрофони будуть включені лише для того кандидата, чия черга говорити, та відключені, коли час належить іншому кандидату. Задавати питання зможуть лише модератори.

  • Модераторами виступлять ведучий і головний редактор програми World News Tonight Девід Мьюїр і ведуча програми Prime на каналі ABC News Live Лінсі Девіс.

  • Вступних заяв від Трампа та Гарріс не буде, а заключні виступи триватимуть по дві хвилини на кожного кандидата.

  • Кожному кандидату дадуть по дві хвилини для відповіді на кожне запитання з двохвилинним спростуванням та додаткова хвилина для наступних коментарів, роз'яснень чи відповіді.

  • Кандидати стоятимуть за трибунами протягом усього часу дебатів, і на сцені не буде дозволено жодного реквізиту чи заздалегідь написаних нотаток. Кожному кандидату буде надано ручку, блокнот та пляшку води.

  • Співробітники передвиборчої кампанії не зможуть взаємодіяти з кандидатами під час рекламних пауз.

Нагадаємо, раніше Трамп заявив, що погодив правила проведення дебатів з Гарріс 10 вересня. ЗМІ писали, що Камала Гарріс погодилася на умови свого опонента Дональда Трампа щодо проведення дебатів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО