У Хмельницькій області чоловік з автомата розстріляв поліцейських

У Хмельницькій області чоловік з автомата розстріляв поліцейських, випустивши по них 60 куль.

Про це повідомляє поліція Хмельницької області у Facebook.

Інцидент стався 14 вересня близько першої години ночі в селі Олешин Хмельницької територіальної громади. Патрульна поліція зупинила під час комендантської години автомобіль місцевого жителя. Водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння, тому правоохоронці склали на керманича протокол про адмінпорушення.

Після цього водій, який мешкає неподалік, пішов додому начебто для вирішення питання з транспортним засобом, при цьому залишивши в автівці свого товариша. Повернувся він з автоматом Калашникова та почав стріляти у правоохоронців. Поліцейські відкрили вогонь у відповідь та викликали допомогу.

Відомо, що стрілець поранив одного з працівників поліції та пасажира свого ж автомобіля. Їх госпіталізували до лікарні для надання медичної допомоги. Наразі правоохоронець перебуває у важкому стані.

В результаті проведення спецоперації бійці поліцейського спецпідрозділу КОРД затримали стрільця. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, 2 вересня в Голосіївському районі Києва внаслідок конфлікту на паркінгу сталася стрілянина, одна людина постраждала.

Також повідомляли, що у Тернопільській області озброєний чоловік у військовій формі стріляв у людей з автомата.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО