Безугла подала заяву про звільнення з посади і переведення до іншого Комітету

Марʼяна Безугла подала заяву про зняття з посади заступниці очільника Комітету з питань безпеки, оборони та розвідки. При цьому, вона просить перевести її у Комітет з питань зовнішньої політики.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Безуглої.

Нардепка написала заяву на ім'я спікера Руслана Стефанчука з проханням перевести її з оборонного комітету до комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

При цьому, Арахамія вже зареєстрував проект постанови, яким пропонується перевести Безуглую до комітету з питань зовнішньої політики. Його скерували на розгляд профільного комітету.

Як відомо, раніше Верховна рада не підтримала зняття депутатки Мар'яни Безуглої з посади заступниці голови Комітету з питань національної безпеки.

Нагадаємо, 5 січня цього року комітет з нацбезпеки рекомендував ВР відкликати Безуглу з посади заступниці голови комітету у зв'язку з обставинами, які унеможливлюють виконання нею своїх обов'язків.

Спікер парламенту Руслан Стефанчук 10 січня достроково завершив засідання Ради після того, як група народних депутатів заблокувала трибуну з вимогою поставити на розгляд питання про відкликання Безуглої.

У липні Безуглу зняли з посади голови підкомітету з цивільного демократичного нагляду. Також вона вийшла із фракції «Слуга народу».

Влітку в Раді також не змогли розглянути виключення Безуглої з комітету з питань нацбезпеки.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО