СБУ уразила інфраструктуру російського військового аеродрому «Шайковка» – ЗМІ

Дрони Служби безпеки України вночі 21 вересня атакували інфраструктуру військового аеродрому «Шайковка» у Калузькій області росії.

Про це Укрінформу повідомили джерела.

Зазначають, що цієї ночі, крім атак на склади боєприпасів, українським військовим вдалося уразити інфраструктуру військового аеродрому «Шайковка». Він знаходиться у Калузькій області. Важливо, що там дислокуються літаки стратегічної авіації ТУ-22М, які здійснюють регулярні атаки на об’єкти в Україні.

«СБУ разом з усіма Силами оборони України системно зменшує ракетно-артилерійський потенціал ворога. Цього тижня ми вже висадили в повітря великий арсенал в Торопці Тверської області. Сьогодні прийшла черга наступного за розмірами складу – одного із важливих логістичних пунктів ворога, де зберігалися боєприпаси для ударів по Україні. Сезон «падіння уламків» у самому розпалі», – наголосило джерело.

Нагадаємо, Сили оборони України в ніч на 21 вересня атакували два військових арсенали збройних сил рф. На обох об’єктах фіксують пожежу та детонацію.

При цьому російське Міноборони прозвітувало про збиття 101 безпілотника, але ніяк не згадало детонацію відразу на двох складах.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО