У рф заявили про «збиття» понад 100 БПЛА, але не згадали про детонацію арсеналів

Читать на русском
Росіяни запевнили, що їхня ППО нібито знищила 101 безпілотник, більшість з яких у Брянській області.
фото: U.S. Marine Corps

Російське Міноборони прозвітувало про збиття 101 безпілотника, але ніяк не згадало детонацію відразу на двох складах з боєприпасами цієї ночі.

Так, у зведенні Міноборони рф 21 вересня заявили, що 53 дрони нібито були перехоплені над територією Брянської області, ще 18 - над територією Краснодарського краю, 5 - над територією Калузької області, по 3 БПЛА над територіями Тверської та Бєлгородської областей, по одному БПЛА над територіями Смоленської, Курської та тимчасово окупованим Кримом, 16 – над акваторією Азовського моря.

При цьому Міноборони росії не згадало про сильні вибухи на складах боєприпасів у Тверській області та Краснодарському краї, де до ранку детонували боєприпаси.

Нагадаємо, сьогодні вночі БПЛА атакували склад з боєприпасами в Краснодарському краї рф, а також 23-й арсенал Головного управління Міноборони росії.

На складі в Краснодарському краї росіяни зберігали північнокорейські балістичні ракети KN23, а також боєприпаси до «Смерчів».

У ніч на 18 вересня дрони також атакували російський склад з боєприпасами в Торопці. Там, зоврема, теж були ракети з КНДР.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: