Дрони вночі атакували одразу два склади боєприпасів в рф – відео

Читать на русском
Безпілотники атакували склад боєприпасів у Тверській області  рф, а також у Краснодарському краї. На обох відбулася потужна детонація снарядів.
скрін з відео

Сьогодні вночі БПЛА атакували Краснодарський край росії. Попередньо, удар був по складу з боєприпасами. Також дрони атакували 23-й арсенал Головного управління ракетно-артилерійського Міноборони рф.

Про це повідомив Telegram-канал ASTRA.

Повідомляється, що у Тихорецьку Краснодарського краю в ніч на суботу після атаки БПЛА сталася пожежа та детонація. Місцеві жителі повідомили про атаку на склад з боєприпасами. Очільник області також підтвердив атаку безпілотників.

«Через падіння уламків одного з них виникла пожежа, яка перейшла на вибухонебезпечні предмети. Почалася детонація. Наразі в цілях безпеки проводиться тимчасова евакуація мешканців», – заявив місцевий губернатор.

Також у мережі з'явилися численні відео пожежі на складі.

Також цієї ночі сталася пожежа на складі боєприпасів 23-го арсеналу Головного управління ракетно-артилерійського Міноборони росії (ГРАУ). За даними ЗМІ, він знаходиться менше ніж за 20 км від Торопця, де днями теж сталася масштабна пожежа з детонацією на 107-му арсеналі ГРАУ.

Там було завдано удару по складу, де зберігалися ракети С-300, С-400, Іскандери та північнокорейські KN23.

Нагадаємо, 18 вересня в Торопці Тверській області росії після атаки дронів сталася пожежа на складі боєприпасів, детонація тривала довго. На нашій інфографіці можна переглянути карту ударів ЗСУ по російських складах боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: