У рф заявили про збиття більше 50 дронів, у Тверській області все ще детонує склад з боєприпасами

Читать на русском
Міноборони рф заявило, що збило 54 українські дрони. Тим часом у Торопці Тверській області триває пожежа та детонація на складі боєприпасів.
Фото: соцмережі

Міністерств оборони росії вранці 18 вересня заявило, що над п'ятьма регіонами сьогодні було збито 54 українські дрони. При цьому про масштабну пожежу на складі боєприпасів у Тверській області міністерство не згадало.

Як пише російський РБК, стверджується, що над Курською областю було збито 27 дронів, над Брянською – 16, над Смоленською – 7, над Бєлгородською – 3, над Орловською – один.

Тим часом у Торопці Тверській області продовжує горіти та детонувати склад із боєприпасами.

За інформацією Telegram-каналів, пожежа охопила 107 арсенал Головного управління ракетно-артилерійського рф. Склад використовувався для зберігання різних боєприпасів, у тому числі 122-мм ракет для РСЗВ «Град» та 82-мм міни. У кожному сховищі могло бути до 240 тонн боєприпасів.

Місцева влада, як і Міноборони, не визнає атаки на військовий об'єкт. У місті та районі оголосили евакуацію. Як пише ЗМІ, жителі села Цикареве, яке знаходиться прямо навпроти палаючих складів, залишилися відрізані від евакуації – вони можуть виїхати лише через озеро.

Нагадаємо, раніше, 7 вересня, дрони атакували склади боєприпасів у Воронезькій області. Повідомляється, що там зберігалися північнокорейські ракети.

Силам оборони України протягом останнього року вдалося вразити понад 150 російських військових цілей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: