З'явилися супутникові знімки наслідків атаки на російський склад у Торопці

Читать на русском
У мережі показали супутникові знімки складу боєприпасів у Торопці в рф, який у ніч на 18 вересня атакували українські дрони.
Фото: Радіо Свобода

У ніч на 18 вересня російський склад з боєприпасами у Торопці був атакований українськими дронами. Внаслідок атаки почалася масштабна пожежа. У мережі показали наслідки удару.

Відповідні світлини публікує Радіо Свобода.

Зазначають, що видання отримало знімки Planet Labs, зроблені 18 вересня об 11:30 за київським часом. На світлинах видно масштабне задимлення на території військової частини №11777, яка відповідає за склад Головного ракетно-артилерійського управління Міноборони рф.

«Уночі російські ЗМІ писали про масовану атаку БПЛА у місті Торопець Тверської області РФ – місцева влада евакуйовувала населення з території, де працювала ППО і була пожежа. Пізніше очевидці повідомили про атаку складу із боєприпасами. Згодом джерело Радіо Свобода в СБУ заявило, що склад атакували дрони СБУ, ГУР та ССО», – йдеться у повідомленні.

Додають також, що на складі зберігались ракети для комплексів «Іскандер» і «Точка-У», а також керовані авіаційні бомби (КАБи).

Нагадаємо, у Тверській області рф в ніч проти 18 вересня сталася пожежа у місті Торопець внаслідок атаки дронів. Безпілотник влучив у склад боєприпасів.

Міністерство оборони росії вранці 18 вересня заявило, що над п'ятьма регіонами сьогодні було збито 54 українські дрони.

А згодом стало відомо, що на складі в Торопці Тверської області, який горить після атаки безпілотників, почали створювати запаси ракет, отриманих від КНДР.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: