З'явилися супутникові знімки наслідків удару по арсеналу «Тихорецьк» у рф

На російському арсеналі «Тихорецьк» триває пожежа після атаки українських сил. Її можна помітити на знімках зі супутника.

Про це повідомляє у Telegram проєкт «Схеми».

На знімках із супутника Sentinel-2 станом на 21 вересня можна помітити наслідки нічної атаки на арсенал біля селища Кам'яний Тихорецького району. Там видніється пожежа.

Вогонь також продовжує палати в районі військового аеродрому Тихорецька, який знаходиться неподалік складів. Журналісти «Схем» додають, що на відкритих картах ці склади позначені як військова частина №57229-41. Відзначимо, у жовтні 2023 року Білий дім підтвердив, що саме ця база є основною для зберігання росіянами північнокорейських боєприпасів.

Нагадаємо, Сили оборони України в ніч на 21 вересня атакували два військових арсенали збройних сил рф. На обох об’єктах фіксують пожежу та детонацію.

Крім цього, дрони Служби безпеки України вночі 21 вересня атакували інфраструктуру військового аеродрому «Шайковка» у Калузькій області росії.

При цьому російське Міноборони прозвітувало про збиття 101 безпілотника, але ніяк не згадало детонацію відразу на двох складах.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО