У Ростовській області спалахнула пожежа після атаки безпілотників

У Ростовській області у ніч проти 22 вересня лунали вибухи через атаку безпілотників. У Міллерівському районі спалахнула пожежа.

Про це повідомили місцеві пабліки, а також губернатор Ростовської області Василь Голубєв.

За даними очевидців, цієї ночі сильний вибух було чути біля Бавовняного комбінату у місті Шахти та у сусідній Кіріївці. Також пожежа могла спалахнути в районі Шахтинської електропідстанції.

Російський губернатор заявив, що у Міллерівському районі був збитий безпілотник.

«Через падіння уламків у полі спалахнула суха рослинність. До місця ландшафтної пожежі виїхали чергово-рятувальні підрозділи», – йдеться у дописі.

За словами Голубєва, попередньо обійшлося без постраждалих.

Водночас у Міноборони росії заявили про збиття засобами ППО нібито 15 українських безпілотників. Зокрема, за даними росіян, 6 БПЛА були збиті над акваторією Азовського моря, 4 - над територією Ростовської області, два - над Курщиною і по одному над територіями Астраханської, Білгородської та Воронезької областей.

Нагадаємо, Сили оборони України в ніч на 21 вересня атакували два військових арсенали збройних сил рф. На обох об’єктах фіксують пожежу та детонацію.

Крім цього, дрони Служби безпеки України вночі 21 вересня атакували інфраструктуру військового аеродрому «Шайковка» у Калузькій області росії.

При цьому російське Міноборони прозвітувало про збиття 101 безпілотника, але ніяк не згадало детонацію відразу на двох складах.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО