Найближчими днями на кордоні з Молдовою можуть виникати складнощі з перетином: деталі

На контрольно-пропускному пункті «Могилів-Подільський – Отач», що на кордоні з Молдовою, можливі затримки у перетині з 25 до 27 вересня.

Про це повідомляє Державна митну службу в Telegram.

У період з 25 до 27 вересня в пункті пропуску «Могилів-Подільський – Отач» встановлюватимуть вагові комплекси. Тому у ці дні можливі затримки у перетині кордону:

  • 25.09 – у напрямку в’їзду в Україну
  • 26-27.09 - у напрямку виїзду з України.

«Під час проведення ремонтних робіт рух транспортних засобів комерційного призначення може бути обмежено однією полосою. Просимо врахувати дану інформацію під час планування своїх маршрутів», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, цього тижня розпочався ремонт дорожнього покриття у кількох пунктах пропуску на польсько-українському кордоні. 23 вересня розпочали заміну асфальтного покриття у ПП «Корчова – Краківець» в зоні оформлення вантажних транспортних засобів у напрямку «виїзд з України». А 24 вересня ремонтні роботи розпочали у ПП «Рава-Руська – Хребенне».

Також повідомлялось, що протягом найближчих двох місяців у пункті пропуску «Медика-Шегині» можуть спостерігатися затримки при перетині кордону з Польщею.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО