У Харківській області внаслідок обстрілу загинув суддя Верховного суду

У Козачій Лопані російський дрон атакував цивільний автомобіль. В результаті удару загинув суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді Леонід Лобойко.

Про це повідомляють Харківська обласна прокуратура та Верховний Суд.

За даними слідства, 28 вересня ворожий FPV-дрон влучив у цивільний автомобіль «Mitsubishi Lancer» у селищі Козача Лопань Дергачівської ТГ. 61-річний водій загинув на місці.

Жертвою удару став суддя Верховного суду, який розвозив гуманітарну допомогу місцевим жителям.

«Верховний Суд із сумом повідомляє, що сьогодні, 28 вересня 2024 року, внаслідок ворожого обстрілу селища Козача Лопань Харківської області загинув суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді Леонід Лобойко», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, сьогодні, 28 вересня, війська країни-агресора обстріляли з дрона цивільне авто на Харківщині. У резільтаті атаки загинув цивільний чоловік, три жінки поранені.

Нагадаємо, у Сумах внаслідок подвійного удару російських безпілотників по лікарні сьогодні вранці, 28 вересня, загинула ще одна людина. При цьому, кількість постраждалих зросла до 19.

Також у ніч на неділю, 28 вересня, російські війська атакували Київ ударними дронами. У столиці уламки пошкодили нежитлову будівлю.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО