Росіяни обстріляли 20 населених пунктів Херсонщини за добу, є загиблі та поранені

За минулу добу, 28 вересня, на Херсонщині під російським вогнем опинилися 20 населених пунктів в громадах та місто Херсон, є жертви і 10 поранених.

Про це начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомляє у Telegram.

«Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Берислав, Велетенське, Гаврилівка, Дудчани, Придніпровське, Широка Балка, Новодмитрівка, Станіслав, Ромашкове, Трифонівка, Кізомис, Ясна Поляна, Одрадокам'янка, Садове, Шляхове, Михайлівка, Нововоронцовка, Томарине, Нова Кам'янка, Саблуківка та місто Херсон», - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією ОВА, через російську агресію 4 людини загинули, ще 10 - дістали поранення.

Зазначається, що російські окупаційні війська поцілили в заклад культури, житлові квартали населених пунктів області, зокрема багатоповерхівку та 30 приватних будинків.

Також окупанти пошкодили господарчу споруду, автобус та приватні автомобілі.

Нагадаємо, у неділю вранці, 29 вересня, росіяни здійснили масовану атаку на Запоріжжя, внаслідок якої зруйновано багатоквартирний будинок. Кількість поранених внаслідок ранкових ударів росіян по Запоріжжю сягнула 11 осіб.

Окрім цього, кількість загиблих внаслідок російського удару по лікарні в Сумах зросла до 10 цивільних, а поранення отримали вже 22 людини.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО