Кількість загиблих і поранених внаслідок атаки на Суми знову зросла

Читать на русском
Станом на 20:00 28 вересня внаслідок ворожого авіаційного удару по місту Суми загинуло 10 людей.
t.me/V_Zelenskiy_official

Кількість загиблих внаслідок російського удару по лікарні в Сумах зросла до 10 цивільних, а поранення отримали вже 22 людини.

Про це повідомила Сумська обласна військова адміністрація у Telegram.

«Станом на 20:00 28 вересня внаслідок ворожого авіаційного удару по місту Суми загинуло 10 людей», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, поранення різного ступеня тяжкості отримали 22 людини. Було оспіталізовано 15 осіб, з яких п'ять перебувають у важкому стані. Сім постраждалих отримують амбулаторне лікування.

«Усі пацієнти лікарні, яка була пошкоджена ворогом, евакуйовані в інші заклади охорони здоров'я. Постраждалим людям надано необхідну допомогу і забезпечено відповідні умови перебування з урахуванням поранень та діагнозів», - повідомляє керівництво області.

При цьому, в ОВА подякували за допомогу в евакуації пацієнтів та ліквідації наслідків рятувальникам, поліції, міжнародним партнерам і громадським організаціям.

Нагадаємо, 28 вересня зранку окупанти двічі атакували медичний заклад у Сумах за допомогою безпілотників. Спершу було відомо про 6 загиблих.

Також у ніч на неділю, 28 вересня, російські війська атакували Київ ударними дронами. У столиці уламки пошкодили нежитлову будівлю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: