Зросла кількість жертв внаслідок атаки по лікарні у Сумах

Читать на русском
Армія росії вдарила 28 вересня безпілотниками по одній із лікарень Сум. Внаслідок атаки відомо вже про 8 загиблих.
Сумська ОВА

Армія росії вдарила 28 вересня безпілотниками по одній із лікарень Сум. Внаслідок атаки відомо вже про 8 загиблих.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

Вночі рф завдала комбінованого удару по Україні: скільки цілей збила ППОРосія в ніч на суботу, 28 вересня, завдала комбінованого удару по Україні. ППО збила дві ракети та 69 дронів.

За його словами, станом на 11:47 було відомо про 8 загиблих, 11 людей поранено. Тим часом із лікарні евакуювали 113 пацієнтів, рятувальна операція триває.

«Ліквідовуємо наслідки, рятуємо життя. Робимо максимум, щоб надати нашим людям необхідну допомогу. Усім у світі, хто говорить про цю війну, варто звертати увагу, куди бʼє Росія. Вони воюють з лікарнями, цивільними обʼєктами, життями людей. Примусити Росію до миру може лише сила. Мир через силу – тільки це єдиний правильний шлях. Дякую всім, хто допомагає нам на цьому шляху», – зазначив Зеленський.

В МОЗ також повідомили, що внаслідок атаки зруйновано приймальне відділення лікарні, частково один із поверхів і дах будівлі.

Нагадаємо, 28 вересня зранку окупанти двічі атакували медичний заклад у Сумах за допомогою безпілотників. Спершу було відомо про 6 загиблих.

Також у ніч на неділю, 28 вересня, російські війська атакували Київ ударними дронами. У столиці уламки пошкодили нежитлову будівлю.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: