У Сумах знову зросла кількість загиблих і поранених внаслідок російського удару

Читать на русском
Серед дев'яти загиблих - медична сестра. Крім того, внаслідок російської атаки постраждали 19 людей.
t.me/Sumy_news_ODA

У Сумах внаслідок подвійного удару російських безпілотників по лікарні сьогодні вранці, 28 вересня, загинула ще одна людина. При цьому, кількість постраждалих зросла до 19.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

«Чергова атака на лікарню. Після першого влучання, коли на місце прибули рятувальники та почалась евакуація, терористи прицільно вдарили вдруге», - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією МОЗ, серед дев'яти загиблих - медична сестра. Крім того, внаслідок російської атаки постраждали 19 людей.

Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомили, що завершили рятувально-пошукові роботи на місці подвійного російського удару російських БПЛА по лікарні.

Як зазначається, сьогодні нове вороже влучання було поряд з епіцентром події між двома п’ятиповерховими житловими будинками.

З пошкоджених житлових будинків співробітники ДСНС евакуювали мешканців та ліквідували осередки горіння. На місці залучалась спеціальна техніка для проведення висотних робіт.

«Рятувально-пошукові роботи завершено. Вдалось евакуювати 122 людини», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 28 вересня зранку окупанти двічі атакували медичний заклад у Сумах за допомогою безпілотників. Спершу було відомо про 6 загиблих.

Також у ніч на неділю, 28 вересня, російські війська атакували Київ ударними дронами. У столиці уламки пошкодили нежитлову будівлю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: