Антикорупційний суд не об'єднав дві справи депутата Київради Трубіцина

Вищий антикорупційний суд відмовився об'єднати дві справи за обвинуваченням депутата Київської міської ради Владислава Трубіцина в одне провадження.

Таке рішення 14 жовтня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Не об'єднувати кримінальне провадження №52022000000000143 (справа Трубіцина про комунальне підприємство «Житній ринок» – ред.) із кримінальним провадженням №52021000000000144 (справа Трубіцина про встановлення малої архітектурної форми в Києві – ред.)», – ідеться в рішенні.

Раніше Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду нову справу депутата Київради Владислава Трубіцина. За версією слідства, на початку 2021 року депутат Київради Трубіцин за пособництва свого помічника Артема Білинського та наближеної особи Іллі Ліфа висловив прохання громадянину України надати неправомірну вигоду у сумі 30 000 доларів. За ці гроші політик мав вчинити дії щодо призначення конкретної особи на посаду заступника директора КП «Житній ринок», а у подальшому на посаду директора.

Нагадаємо, ВАКС судить депутата Київради Владислава Трубіцина за одержання неправомірної вигоди. Він виїхав за кордон і його оголосили в розшук.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО