Спецпризначенці ГУР звільнили від росіян Кругляківку на Харківщині

Бійці Головного управління розвідки за підтримки 77-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ звільнили та зачистили від російських окупантів село Кругляківка Харківської області.

Про це повідомила пресслужба ГУР у Telegram.

Там розповіли, що визволенням населеного пункту займалися воїни підрозділу «Братство» у складі Спецпідрозділу Тимура. Операція проходила з 7 до 14 жовтня.

«Ворог чинив опір, намагався контратакувати, однак зазнав поразки ― штурм окупантів розвідники відбили і продовжили витискати противника», – йдеться у повідомленні.

За даними розвідників, у ближніх боях із воїнами Сил оборони окупанти втратили більше взводу піхоти. Крім того, спецназівці взяли в полон групу росіян, а також отримали важливі розвідувальні дані.

«У підсумку операції ворога вибито з населеного пункту, шляхи пересування окупантів заміновано», - зазначили в ГУР.

Нагадаємо, наприкінці вересня у ГУР заявили про звільнення Вовчанського агрегатного заводу. Тоді в полон вдалося взяти до двох десятків росіян, а ще кілька десятків було знищено.

Також повідомлялося, що українські військові за добу ліквідували 1530 окупантів. Загальні втрати російської армії зросли до 675,8 тисячі військових.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО