У Покровську не буде опалювального сезону, жителів закликають їхати з міста

Ситуація у місті Покровськ на Донеччині залишається складною – місто активно готують до оборони на тлі російського наступу.

Про це повідомив керівник МВА Сергій Добряк у Telegram.

На даний момент у місті будують фортифікації, зокрема, встановлюють «зуби дракона».

«Бетонні пірамідки в спальному районі – це, на жаль, сьогодення Покровська. Ворог поступово знищує місто – як свого часу Бахмут та Авдіївку. Як і обіцяли, до останнього на місцях залишаються рятувальники, поліцейські, працівники соціальних служб та комунальники. Але вже точно відомо, що опалювального сезону в місті не буде», – вказано у повідомленні.

Добряк розповів, що зараз у Покровську залишаються приблизно 12 тисяч осіб.

Він закликав мешканців якнайшвидше виїхати з міста, оскільки у разі наближення лінії фронту влада та ДСНС, швидше за все, не зможуть забезпечити роботу критичної інфраструктури.

«Точково працюватимуть Пункти незламності для обігріву людей, але якщо фронт буде наближатися, а обстріли посилюватимуться, то просто вже не буде кому розгрібати завали», – резюмував чиновник.

Нагадаємо, у вересні окупанти зруйнували два мости у Покровську, що ускладнило процес виїзду з міста.

Раніше повідомлялося, що в Покровську готові кілька ліній оборони, щоб уповільнити вуличні бої. При цьому головком ЗСУ Олександр Сирський заявив, що українська армія зробить усе можливе, щоб росіянам не вдалося захопити Покровська.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО