У російському Брянську заявили про атаку БПЛА на оборонний завод

У ніч на суботу в російському Брянську дрони атакували завод «Кремній ЕЛ», один із найбільших виробників мікроелектроніки в росії. Завод, зокрема, робить деталі для ракетних комплексів «Іскандер».

Про це повідомили місцеві Telegram-канали та губернатор області.

«Внаслідок детонації вибухового пристрою збитого безпілотника у горищній частині нежитлової будівлі сталося загоряння. Пожежні МНС рф у Брянській області оперативно ліквідували пожежу. Постраждалих немає», – заявив губернатор російського регіону.

Саму атаку на завод місцева влада не підтверджувала. Водночас у соцмережах опублікували фото пожежі в районі заводу у Брянську.

Російське Міноборони заявило, що всього за ніч їхня ППО знищила та перехопила 16 безпілотних літальних апаратів: 13 БПЛА – над територією Брянської області, 2 – над територією Ростовської області та один – над Бєлгородською областю.

Нагадаємо, нещодавно в Брянській області рф дрони вдарили по складу боєприпасів, там сталася пожежа та детонація. Раніше у Воронезькій області росії через нічну атаку дронів сталася пожежа на заводі.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО