Генштаб підтвердив удар по 67-му арсеналу ГРАУ у Брянській області

Читать на русском
ЗСУ вдарили по 67-му арсеналу ГРАУ у Брянській області, підтвердили у Генштабі. Там зберігалися боєприпаси до ракетно-артилерійського озброєння, у тому числі з КНДР, а також КАБи.
Ілюстративне фото з соцмереж

Сили безпілотних систем ЗСУ разом з іншими складовими Сил оборони вночі 9 жовтня вдарили по 67-му арсеналу Головного ракетно-артилерійського управління Міноборони рф в Брянській області.

Інформацію підтвердили у Генштабі.

Удари по російських складах боєприпасів: картаНа інфографіці – по яких російських складах боєприпасів на окупованій території та на території рф била Україна.

На території склади зберігалися боєприпаси до ракетно-артилерійського озброєння, у тому числі що надійшли з КНДР, а також керовані авіаційні бомби. Значна частина з них розміщувалася просто неба.

На території об'єкта зафіксовано вибухи, місцева влада перекрила дороги в районі арсеналу.

«Результати бойової роботи уточнюються. Ураження подібних арсеналів створює серйозні логістичні проблеми для російської армії, що суттєво знижує наступальний потенціал окупантів на загрозливих напрямках», – зазначили у Генштабі.

Відео пожежі та детонації на складі боєприпасів дивіться тут.

Нагадаємо, 29 вересня під удар потрапив російський склад боєприпасів у селищі Котлубань Волгоградської області. Напередодні атаки туди привезли іранські ракети.

Також ЗСУ атакували російський 23-й арсенал в Октябрському Тверської області.

18 вересня було завдано удару по 107-му арсеналу ГРАУ в Торопці. В естонській розвідці заявили, що через це росіяни втратили снарядів на два-три місяці війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: