Дрони СБУ атакували склади з КАБами на аеродромі в росії – ЗМІ

Читать на русском
Аеродром у Воронезькій області росії потрапив під удар українських дронів. Там знаходяться російські склади з КАБами та стоянки літаків Су-35 та Су-34.
фото РБК-Україна

Сьогодні вночі українські дрони атакували аеродром «Борісоглєбськ» у Воронезькій області росії. Там розташовані склади з авіабомбами та стоянки винищувачів Су-35 та Су-34.

Про це повідомило РБК-Україна з посиланням на джерела у СБУ.

Найбільші атаки на російські аеродроми: скільки літаків було пошкоджено та знищеноНайбільші атаки на російські військові аеродроми початку повномасштабної війни – на інфографіці. Цієї ночі в Пскові росіяни втратили чотири військово-транспортні літаки Іл-76.

Так, за даними джерела, вночі дрони СБУ, ССО та інших Сил оборони атакували склади з КАБами, стоянки літаків СУ-35 та СУ-34, а також місця зберігання авіаційного пального на військовому аеродромі «Борісоглєбськ» у Воронезькій області. Саме звідти росіяни активно запускають авіабомби по Україні.

«СБУ продовжує проводити активні заходи, щоби зменшити здатність ворога тероризувати мирні українські міста винищувачами з КАБами. Демілітаризація російських військових аеродромів триватиме, бо ворог не повинен почуватися спокійно навіть на своїй території», – цитує видання спікера.

На фото, які надало джерело, видно пожежу та сильний дим біля аеродрому.

Нагадаємо, це вже не перша атака на аеродром «Борісоглєбськ» у Воронезькій області. А нещодавно СБУ уразила інфраструктуру російського військового аеродрому «Шайковка».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: